Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 4 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Meld je aan voor de open dag op 4 mei 2024 Meld je aan voor de open dag op 4 mei 2024
Landal Greenparks

Meld je aan voor de open dag op 4 mei 2024

Dit mag je verwachten op de open dag van Landal Landgoed Bourtange

Van harte welkom op de open dag op Landal Landgoed Bourtange. In alle rust kun je de prachtige locatie en het park bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Wij raden je aan om tijdens de open dag ook de fijne sfeer van de omgeving te ontdekken.
Graag tot ziens op Landal Landgoed Bourtange!

Sfeer en beleving

Het onondekte stukje Nederland, in het hart van de gouden driehoek leer je pas echt kennen als je er bent. Tijdens de open dag laten we je graag kennismaken met de prachtige omgeving, natuur, cultuur en verder alles wat er te beleven is. We inspireren je graag!

Vrijblijvend advies

Welke type woning past bij je? Hoe kan ik de vakantievilla het beste financieren? Hoe zit het met de verhuur mogelijkheden en het rendement?
Landal Landgoed Bourtange neemt graag alle tijd om je te adviseren.

Sfeer impressie Landal Landgoed Bourtange

  • Landal Landgoed Bourtange vakantiewoningen aan het water
  • Zorgeloos genieten van je investering Landal Landgoed Bourtange
 

Ontdek de
prachtige sfeer

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in je eigen plekje op Landal  Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Ontdek de<br>prachtige sfeer Ontdek de<br>prachtige sfeer
Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange