Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 25 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Vast rendement op uw investering van zes procent

Tweede huis op eigen grond rendeert goed

Recreatief vastgoed is vandaag de dag enorm in trek. Dat is niet verwonderlijk omdat een tweede huis kopen en verhuren zorgt voor een stabiele inkomstenstroom zonder dat je er zelf druk mee bent. Daarnaast profiteer je van een aanzienlijke waardeontwikkeling in de toekomst.

Bekijk de vakantiewoningen

Vast rendement van 6% is mogelijk

Vast rendement van 6% is mogelijk

Als je een vakantiehuis op eigen grond koopt op Landal Landgoed Bourtange profiteer je van een vast rendement van 6% op je investering. De recreatiewoning wordt op een duurzame manier gebouwd en is toekomstbestendig. Je koopt een vakantiewoning die weinig onderhoud nodig heeft en zeer zuinig met energie omgaat. Dat zorgt ervoor dat het rendement van 6% kan worden gegarandeerd. De verkopende makelaar kan je alles vertellen over het voordeel van investeren in Landal Landgoed Bourtange.

Landal Landgoed Bourtange

Landal Landgoed Bourtange

Landal Landgoed Bourtange is een luxe vakantiepark vlakbij vestingstad Bourtange. Bourtange is geliefd om de middeleeuwse bezienswaardigheden die elders in Nederland niet meer te vinden zijn. Daarnaast wordt er ieder jaar een spectaculaire kerstmarkt gehouden waar duizenden mensen op af komen. In de omgeving van vestingstad Bourtange in de provincie Groningen vind je ook Landal Landgoed Bourtange. Een eigen vakantiewoning op deze unieke plek is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de veelzijdige natuur en cultuur in de omgeving van Sellingen.

Geniet zelf ook van de woning

Geniet zelf ook van de woning

Real estate koop je natuurlijk voor het rendement uit verhuur maar op Landal Landgoed Bourtange kun je ook 90 dagen per jaar zelf gebruik maken van je luxe vakantievilla. Er worden vooraf afspraken gemaakt over hoeveel weken je zelf gaat wonen in je eigen recreatiewoning. Zo kun je meerdere keren per jaar, samen met je dierbaren, genieten van alles wat dit bijzondere landgoed te bieden heeft. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zowel in de indoor speeltuin, zwembad of in de natuur kunnen ze zich heerlijk vermaken.

Waardeontwikkeling

Waardeontwikkeling

Naast het interessante vaste rendement is er in de meeste gevallen sprake van een waardestijging op lange termijn (en zelfs vaak al op korte termijn 2,5 jaar gerekend vanaf de eerste start) omdat de woningen in de gemeente Westerwolde hoogwaardig en duurzaam gebouwd worden is de verwachting dat ze in de tijd aanzienlijk qua waarde zullen stijgen.

Je wordt zelf ook lid van de VVE waardoor alle belanghebbenden zorgen voor een prachtig vakantiepark voor de toekomst.

Stappenplan vakantiehuis kopen

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan