Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 4 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Vast rendement op uw investering van zes procent

KIES VOOR EEN DEGELIJK RENDEMENT OP JE VAKANTIEWONING

Je wilt dat je investering goed rendeert op de korte termijn én in de toekomst. Daarnaast wil je niet druk zijn met alles wat er bij het verhuren van een recreatiewoning komt kijken. Hieronder vind je tips die je kunnen helpen om een slimme keuze te maken die bij je past.

Bekijk de vakantiewoningen

Complete ontzorging door Landal

Complete ontzorging door Landal

Er bestaan in Nederland veel vakantieparken waar je kunt investeren in recreatievastgoed. Maar er kan er maar één de beste zijn. Landal Greenparks bewijst al decennia lang een zeer betrouwbare partner te zijn. Landal Greenparks is een sterk merk en is een bekende en gevestigde speler in de vakantiewoning verhuurmarkt. Dit zorgt voor meer vertrouwen en zekerheid bij potentiële gasten. Door een breed verkoop- en marketingnetwerk wordt de woning aan een groter publiek aangeboden. Daarnaast biedt de organisatie een breed scala aan faciliteiten en activiteiten op de parken, waaronder zwembaden, restaurants, speeltuinen en sportfaciliteiten. Professionele ondersteuning, zoals het beheer en onderhoud van de woning maakt het verhuren van de woning gemakkelijker en minder tijdrovend. Daar word je blij van!

Hoog percentage herhaal boekingen

Hoog percentage herhaal boekingen

Landal Greenparks is een populaire vakantiebestemming. Dat heeft te maken met verschillende factoren. De parken van Landal Greenparks liggen op prachtige locaties, wat de gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de natuur en de omgeving. De parken bieden een scala aan voorzieningen waardoor er elk seizoen wat te beleven is op het park. De moderne accommodaties, variërend van chalets tot vakantievilla’s, zorgen ervoor dt de gasten zich comfortabel voelen. De parken zijn erop gericht om de kwaliteit van de accommodaties en de voorzieningen constant te waarborgen, wat betekent dat gasten steeds op een hoog niveau kunnen rekenen. Door al deze pluspunten zijn de Landal parken een populaire keuze onder vakantiegangers, wat leidt tot veel herhaalboekingen. Het splinternieuwe Landal Landgoed Bourtange is van al deze gemakken voorzien. Niet alleen op het park zelf kun je naar hartelust recreëren ook buiten het park is er voor iedereen veel te zien en beleven. Als je een keer op het landgoed bent geweest kom je zeker terug.

Vast of flexibel rendement

Vast of flexibel rendement

Koop je op basis van een prognose dan kies je voor een flexibel rendement. Pas aan het einde van het jaar weet je wat de opbrengsten zijn. Je kunt ook kiezen voor een vast rendement. Landal heeft op Landgoed Bourtange voor een aantal woningen een vast rendement afgegeven. Zo weet je op 1 januari al wat je inkomsten worden. Als er minder winst wordt gemaakt dan voorzien dan zal de ontwikkelaar dit 5 jaar lang aanvullen. Als de inkomsten hoger zijn dan het vaste rendement dan ontvangt de ontwikkelaar het extra rendement. Koop je een vakantiewoning op eigen grond op Landal Landgoed Bourtange dan profiteer je van een vast rendement van 6% op je investering. De vakantievilla wordt zeer duurzaam gebouwd en is toekomstbestendig. Je bezit dan recreatievastgoed dat zeer zuinig is en weinig onderhoud nodig heeft. Dat zijn de voornaamste redenen dat het rendement van 6% kan worden gegarandeerd. Met een vast rendement kies je voor zekerheid.

Breng ook zelf gasten aan

Breng ook zelf gasten aan

Als je recreatie vastgoed bezit op een van de mooiste parken van Nederland dan is de kans groot dat familie, vrienden en kennissen hier ook graag eens heen willen. Je bent trots op je vakantiewoning en vind het leuk als bekenden er ook gebruik van kunnen maken. Goed nieuws! Voor iedere boeking die je zelf aanbrengt ontvang je 10% extra rendement. Als je 10 keer iemand aanbrengt dan levert dat een behoorlijk bedrag op. Zo zorgt je eigen netwerk voor extra rendement. Landal Greenparks kan deze korting geven omdat ze een lager marketing budget nodig hebben. Daarnaast vindt Landal het leuk om vastgoed bezitters op een Landal park te belonen. Wil je zelf ook gebruik maken van je eigen recreatievilla? Dat kan. Je kunt via het eenvoudige boeking systeem aangeven in welke periodes je zelf in je vakantiehuis wil zijn.

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan