Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 20 juli is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Stappenplan zorgeloos investeren vakantiewoning Stappenplan zorgeloos investeren vakantiewoning
Vast rendement van zes procent
Landal Greenparks

Stappenplan zorgeloos investeren vakantiewoning

Als je eenmaal Landal Landgoed Bourtange bij Sellingen hebt ontdekt dan is de kans heel groot dat je er helemaal weg van bent. het landgoed ligt middenin de natuur en is onderdeel van de Gouden driehoek van het noorden.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Sharon Langenhorst Kars neemt graag alle tijd voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gesprek aanvragen

Al 60+ recreatievilla's verkocht in de voorverkoop

Het aankoopproces
in 4 stappen

Stap 1 - Informatie zoeken

Je hebt interesse in het investeren in een vakantiewoning. Gelukkig hebben we alles in onze brochure voor je op een rijtje gezet. Zo kun je rustig kennismaken met het park en de vakantiewoningen. Download brochure

Stap 2 - Kijken en ervaren

Heb je een goed gevoel over de informatie uit de brochure? Dan wil je natuurlijk gaan kijken en ervaren of de woning en omgeving passen bij de wensen. We nodigen je daarom graag uit op één van onze open dagen. Maak een afspraak met onze adviseur.

Stap 3 - De aankoop voorbereiden

Goed nieuws! Je hebt je ideale droomvakantiewoning gevonden op Landal Landgoed Bourtange. Om tot de officiële aankoop over te kunnen gaan is het belangrijk dat de voorbereidingen grondig zijn gedaan. Zo moet er een voorovereenkomst en een koop/aannemingsovereenkomst worden opgemaakt. Het team van Landal ontzorgt je graag in het proces.

Stap 4 - Je vakantievilla kopen

Als de voorbereiding met succes is afgerond dan kunnen we de aankoop van je recreatiewoning officieel maken. De handtekeningen worden gezet, de champagne wordt ontkurkt en je mag je eigenaar noemen van je eigen vakantiewoning op Landal Landgoed Bourtange.

Veel variaties in type recreatievilla's

Investeren in een adembenemende plek met 6% vast rendement

Van harte welkom op de open dag op Landal Landgoed Bourtange. In alle rust kun je de prachtige locatie en het park bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. We raden je aan om tijdens de open dag ook de fijne sfeer van de omgeving te ontdekken.
Graag tot ziens op Landal Landgoed Bourtange!

Beschikbare woningen

Sfeerimpressie Landal Landgoed Bourtange

  • Landal Landgoed Bourtange vakantiewoningen aan het water
  • Zorgeloos genieten van je investering Landal Landgoed Bourtange

Redenen om te kiezen
voor een vakantiewoning
als belegging

Professionele begeleiding

Als je kiest voor een vakantiewoning op Landal Landgoed Bourtange dan sta je er niet alleen voor. Ons team staat voor je klaar om samen het aankoop- en verhuurtraject te begeleiden. Door onze jarenlange ervaring ben je in goede handen.

Zorgeloos beheer

Het voordeel van een vakantie woning op Landal Landgoed Bourtange is dat je helemaal ontzorgt wordt. Landal neemt het hele beheer voor haar rekening. Van verhuur tot onderhoud, je hebt er geen omkijken naar.

Beleggen in een sterk merk

Landal Landgoed staat bekend als een kwalitatief hoogwaardig merk op het gebied van recreatie. Mensen die een woning huren bij Landal gaan voor zekerheid en kwaliteit. Dat komt de verhuur van je woning ten goede.

Langjarig huurcontract

Doordat Landal Landgoed altijd uitgaat van een langjarig huurcontract ben je verzekerd van een degelijk inkomen voor de lange termijn.

 

Ontdek de
prachtige sfeer

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in je eigen plekje op Landal  Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Ontdek de<br>prachtige sfeer Ontdek de<br>prachtige sfeer
Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange Kom langs op Landgoed Bourtange