Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 25 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

  • Recreatievastgoed in de natuur is populair Recreatievastgoed in de natuur is populair Recreatievastgoed in de natuur is populair

    Recreatievastgoed
    in het groen is populair

Vast rendement op uw investering van zes procent

Recreatie midden in de natuur groeit

Recreëren in de natuur wint aan populariteit in Nederland. De laatste jaren is het aantal recreatieve activiteiten in de natuur enorm gestegen. Voor investeerders en natuurliefhebbers biedt deze ontwikkeling een mooie kans om te investeren in recreatiewoningen die omringd zijn door prachtige natuur.

Bekijk de vakantiewoningen

Bosrijke gebieden meest in trek

Bosrijke gebieden meest in trek

De natuurlijke omgeving heeft een positieve invloed op het welzijn en gezondheid van mensen en biedt een aantrekkelijke plek voor recreatieve activiteiten.

De economische waarde van natuurtoerisme is berekend op basis van de uitgaven die mensen doen voor deze activiteiten, zoals reis- en verblijfskosten. Uit de gegevens blijkt dat met name recreatieve activiteiten in bossen en open natuurgebieden zoals heide en graslanden zeer populair zijn. In totaal vertegenwoordigen de uitgaven voor natuurrecreatie maar liefst 9

procent van de totale bestedingen voor recreatie en toerisme in de Nederlandse economie, wat in 2018 al neerkwam op 13 miljard.

Bron: www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/22/economisch-belang-van-recreatie-inde-natuur-neemt-toe

Gouden driehoek van het Noorden

Gouden driehoek van het Noorden

Sellingen ligt in de Gouden driehoek van het noorden en is ideaal voor natuurliefhebbers vanwege de rust en de prachtige omgeving. In het gebied liggen grote natuurgebieden, zoals het nabijgelegen Westerwolde, met bossen, heidevelden en pittoreske dorpen. Er zijn ontelbaar veel wandel- en fietsroutes die je door bijzondere landschappen en bossen leiden. Het natuurgebied heeft een rijke biodiversiteit, met zeldzame planten zoals orchideeën en diverse, vaak unieke, vogelsoorten. Daarnaast geniet je van een rijke cultuurhistorie, met historische boerderijen, eeuwenoude kerken en andere bezienswaardigheden. De vesting Bourtange is zo’n voorbeeld. Natuurliefhebbers komen ogen en oren tekort tijdens het verkennen van de natuur, terwijl ze ook de geschiedenis en het erfgoed van de regio ontdekken. Kortom, Sellingen biedt een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, rust, actieve recreatiemogelijkheden en culturele ontdekkingen voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Landal Landgoed Bourtange

Landal Landgoed Bourtange

Bij het ontdekken van Landgoed Bourtange is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Je komt hier heerlijk tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt. Privacy is gegarandeerd in de eigen kwalitatief hoogwaardige vakantievilla’s die van alle gemakken voorzien zijn. Ook voor kinderen valt hier meer dan genoeg te beleven. Met de bijzondere vormgeving van vesting Bourtange als inspiratie voor de binnenspeeltuin zijn de kids hier niet weg te slaan. Dankzij de samenwerking tussen Landal en ‘Stoer bij de boer’ is er nóg meer te beleven bij Landgoed Bourtange. Heb jij ooit wel eens met een alpaca of een ezel gewandeld? Dit is je kans. Zo ontdek je nog meer van al het groen in de omgeving. Voor de kleintjes is er een grote kinderboerderij waar ze de dieren kunnen verzorgen en spelenderwijs leren over wat een boerderij allemaal te bieden heeft.

Kom langs op Landgoed Bourtange

Kom langs op Landgoed Bourtange

Heeft Landel Landgoed Bourtange je interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend langs tijdens een van de open dagen. Regelmatig wordt er een open dag georganiseerd. Maar pas op! Als je een keer op het park bent geweest is de kans groot dat je hier vaker wil genieten van de prachtige omgeving. De rust, de natuur en alle bezienswaardigheden in de buurt zorgen ervoor dat je helemaal in de vakantiestemming komt.

Je bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken tijdens een van de open dagen. Daarnaast is er ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Er is ook een aantal demowoningen die je uitgebreid kunt bekijken. Je kunt ook eens rustig in de woning gaan zitten met een boek of magazine om te ervaren wat een woning op Landal  Landgoed Bourtange met je doet.

Plan je afspraak

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan