Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 20 juli is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

  • Start eigenarenweekend met eerste overnachting Start eigenarenweekend met eerste overnachting Start eigenarenweekend met eerste overnachting

Vast rendement op uw investering van zes procent

Start eigenarenweekend met eerste overnachting

Warm welkom voor de nieuwe eigenaren

Op het prachtige, zonovergoten Landgoed Bourtange verwelkomde de eerste gelukkige eigenaren van een vakantiewoning voor hun allereerste overnachting! De kopers uit fase 1 konden volop genieten van zowel hun splinternieuwe woningen als het charmante. Op vrijdagavond begon het avontuur met een warm welkom door het enthousiaste team van Landal Landgoed Bourtange, gevolgd door een heerlijk diner. Dit was het perfecte moment om de nieuwe buren te ontmoeten en alvast te proosten op nieuwe herinneringen.

Stralende start van de dag

De zaterdagochtend begon stralend, met een lekker ochtendzonnetje op het terras waar een heerlijke ontbijtbox klaarstond. De gasten/eigenaren genoten van verse broodjes en een prachtig uitzicht, een idyllische start van de dag! Daarna ging men op excursie naar het historische dorp Vesting Bourtange, waar parkmanager Wim met een kanonschot de symbolisch de start van het park markeerde. Het was een dag vol zonneschijn, vrolijkheid en ontspanning, een belofte die voor veel vakantiehuis eigenaren werkelijkheid werd.

De positieve sfeer zette zich ook door tijdens de verkoopinformatiedag op Landal Landgoed Bourtange waar potentiële kopers de kans kregen om te zien hoe de huidige eigenaren al volop aan het genieten waren. Het was een fantastische dag voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in de prachtige recreatiewoningen en te spreken met de trotse eigenaren.

Nieuwe aanwinsten op en doorontwikkeling van het park

Het park blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. Komende tijd arriveren de nieuwste womningen: Type Hertogin en Type Greenhouse. Met de introductie van de nieuwe 'Hertogin' en 'Greenhouse' modellen, die binnen afzienbare tijd ook zullen schitteren op hun eigen kavels, was er volop enthousiasme voor iedereen. Duidelijk werd dat er nog een paar kansen voor snelle investeerders liggen voor direct rendement op hun investering.

Een geweldige start

Na een zonnig en geslaagd weekend, ging het ‘Landgoed Bourtange team’ op maandag weer vroeg aan de slag om het park verder te perfectioneren. Enthousiast voor wat de toekomst zal brengen, nodigen we iedereen uit om op zaterdag 20 juli zelf de magie van Landgoed Bourtange te komen ervaren. Plan alvast een persoonlijk adviesgesprek in met onze verkoopadviseur, zodat we alle tijd voor u hebben. Dit wordt een dag om niet te missen!

Ben je geïnteresseerd?

Je bent van harte welkom om het park te bezoeken. Verken diverse woningen en plan een persoonlijk adviesgesprek in. Maak alvast een afspraak met de verkoopadviseur, zodat jouw tijd en gesprek gereserveerd zijn.

Mis het niet! Kom langs en ervaar zelf de charme van Landal Landgoed Bourtange.

Sfeerimpressie van vakantiewoningen tijdens eerste overnachting op Landal Landgoed Bourtange

Sfeerimpressie van vakantiewoningen tijdens eerste overnachting op Landal Landgoed Bourtange Sfeerimpressie van vakantiewoningen tijdens eerste overnachting op Landal Landgoed Bourtange

Nog steeds goed nieuws!

Vakantiewoning eigenaren zien hun vakantiehuis gerealiseerd aan het water.

Met steeds meer vakantiewoningen in ontwikkeling van investeerders op Landal Landgoed Bourtange zorgen voor een verdere realisatie van het vakantiepark. De woningen die aan het water worden gerealiseerd zijn voor een deel gereed. Wij zijn trots op het resultaat en de eigenaars natuurlijk ook. Samen maken we het Landal GreenParks Landgoed Bourtange een aantrekkelijke plek voor investeerders en vakantiegangers.

Nog steeds kan je investeren en profiteren van een goed rendement - zelfs nog vóór de aankomende zomer.

Vrijblijvend kennismaken