Inloop Dag Landal Landgoed Bourtange zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 16:00 uur. Bezoek dan ook de Kerstmarkt van Vesting Bourtange!

Vast rendement op uw investering van zes procent
Nieuws

Vast rendement biedt zekerheid

Recreatief vastgoed is tegenwoordig populair als investering. Dit is logisch, want het kopen en verhuren van een tweede huis zorgt voor een stabiele inkomstenstroom zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Bovendien profiteer je van een aanzienlijke waardeontwikkeling. Als je op zoek bent naar zo'n investering, is Landal Landgoed Bourtange een interessante optie. Dit vakantiepark biedt namelijk een vast rendement van 6%.

Lees verder >
Nieuws

Landal Greenparks beste keuze verhuur vakantiewoningen

Wil je een vakantiewoning kopen en deze verhuren zonder gedoe? Landal Greenparks is de beste keuze voor continue verhuur van vakantiewoningen in Nederland. Landal is een sterk merk dat al decennia betrouwbaar is gebleken in de verhuurmarkt van recreatievastgoed. Het brede verkoop- en marketingnetwerk van Landal maakt het mogelijk om de woning aan een groter publiek aan te bieden, terwijl het ook professionele ondersteuning biedt voor het beheer en onderhoud van de woning.

Lees verder >
 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan
Landgoed Bourtange Landgoed Bourtange Landgoed Bourtange Landgoed Bourtange