Inloop Dag Landal Landgoed Bourtange zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 16:00 uur. Bezoek dan ook de Kerstmarkt van Vesting Bourtange!

  • Montmartre in Sellingen Montmartre in Sellingen Montmartre in Sellingen

Vast rendement op uw investering van zes procent

Montmartre in Sellingen

Het kunstfestival Montmartre Sellingen bracht een vleugje Parijs naar het pittoreske dorp Sellingen, op steenworp afstand van Landal Landgoed Bourtange. Gedurende het evenement konden de ruim 5000 bezoekers genieten van de Franse ambiance, terwijl ze tussen de ruim 100 kraampjes met kunst rondwandelden.

De sfeer was ontspannen en uitnodigend, waardoor bezoekers alle gelegenheid hadden om op hun gemak rond te kijken, praatjes te maken en in contact te komen met de getalenteerde kunstenaars. Deze kunstenaars lieten met trots hun verschillende stijlen, materialen en technieken zien, waardoor er voor ieder wat wils was.

Naast het bewonderen van kunstwerken konden bezoekers ook deelnemen aan workshops, waar ze op een laagdrempelige manier zelf iets konden creëren. Dit bood een unieke kans om hun creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

De levendige atmosfeer van Montmartre Sellingen werd versterkt door de aanwezigheid van muzikanten, straattheater en een goochelaar. Terwijl bezoekers genoten op de diverse terrasjes, werden ze getrakteerd op prachtige optredens en betoverende trucs, waardoor de gezelligheid en feestelijke sfeer nog verder werden verhoogd.

Voor degenen die het geluk hadden om Montmartre Sellingen bij te wonen, was het een onvergetelijke ervaring. Het evenement bood een perfecte gelegenheid om ondergedompeld te worden in de rijke kunstwereld, met de charme van Parijs als decor. Het was een absolute must-see voor kunstliefhebbers, cultuurfanaten en iedereen die hield van een gezellige en inspirerende omgeving.

Wij gaan ervan uit de Montmartre Sellingen een vervolg krijgt. Via onze nieuwspagina houden we je graag op de hoogte.

 

Bron: www.uitzinnig.nl