Inloop Dag Landal Landgoed Bourtange zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 16:00 uur. Bezoek dan ook de Kerstmarkt van Vesting Bourtange!

  • Voorproevers op Landal Landgoed Bourtange Voorproevers op Landal Landgoed Bourtange Voorproevers op Landal Landgoed Bourtange

Vast rendement op uw investering van zes procent

Voorproevers op Landal Landgoed Bourtange

Vandaag was er weer een feestelijke sfeer op het prachtige Landgoed Bourtange in Sellingen. Dit unieke landgoed, gelegen midden in de betoverende natuur van Westerwolde, trekt veel natuurliefhebbers aan. Een groep voorproevers genoot vandaag van al het moois dat dit gebied te bieden heeft.

De dag begon met een avontuurlijke kanotocht over de schilderachtige Ruiten Aa, een kronkelend riviertje dat door het landgoed stroomt. Onder een stralende zon peddelden de enthousiaste deelnemers langs prachtige landschappen en genoten ze van de rust en sereniteit die de natuur hier biedt.

Wie ook wil genieten van deze schitterende omgeving kan overwegen een energiezuinig en modern recreatiehuis op Landgoed Bourtange te bemachtigen. Deze villa’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden een unieke combinatie van comfort en natuurbeleving. Omringd door bossen en water is het de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van al het moois dat Westerwolde te bieden heeft.

Een bijkomend voordeel van een recreatiehuis op Landgoed Bourtange is het hoge rendement dat het kan opleveren. Door de populariteit van de omgeving als vakantiebestemming is er veel vraag naar vakantiehuizen, wat investeerders een aantrekkelijke mogelijkheid biedt.

Of je nu op zoek bent naar een tweede huis, een plek om te investeren of simpelweg wilt genieten van de prachtige natuur, Landgoed Bourtange in Sellingen is absoluut een bezoek waard. Laat je betoveren door de sfeer, het landschap en de mogelijkheden die dit unieke landgoed te bieden heeft.