Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 29 juni is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Vast rendement op uw investering van zes procent

Helemaal weg

Het nieuw te bouwen vakantiepark ligt in het prachtige Westerwolde, middenin de Gouden Driehoek van het Noorden, een bijzonder stukje Nederland dat op de grens van Duitsland, Groningen en Drenthe ligt. Als je eenmaal Landgoed Bourtange hebt ontdekt dan is de kans groot dat je er helemaal weg van bent. Zo voelt het: helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Hier kom je 100% tot rust in een omgeving die klasse en allure uitstraalt.

Het landgoed in Sellingen wordt de ideale uitvalsbasis voor jong en oud. Of je nu graag geniet van de natuur of heerlijk wegdroomt op een gezellig terras, alles is hier voorhanden. Grotere steden liggen vlakbij. Zo vind je Papenburg op 33 km, Emmen op 28 km en Groningen op 67 km. Ook voor de kinderen is Landgoed Bourtange een speelparadijs. Bij alles wat ze doen leren ze spelenderwijs veel over de geschiedenis van de wereldberoemde vestingstad en de schoonheid van de natuur.

Helemaal weg Helemaal weg

Je eigen plek midden in de natuur

De kwalitatief hoogwaardige vakantievilla’s zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en bieden een hoge mate van privacy. Fase 1 van Landgoed Bourtange bestaat uit 4 types energiezuinige woningen geschikt voor 2, 4, 6  of 8 personen. Ontdek ze zelf op Landgoed Bourtange.

Bekijk de vakantiewoningen

Project informatie

Project informatie

Kies je favoriete plekje op Landgoed Bourtange. In fase 1 van de ontwikkeling van het park worden 11 verschillende types vakantiewoningen gebouwd. Van comfortabel tot extra luxe. Voor iedere wens is er een passende woning. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw eigen vakantiewoning.

Neem contact op

Nieuw te bouwen hoofdgebouw

Nieuw te bouwen hoofdgebouw

Vlak bij de entree van het landgoed vind je het hoofdgebouw. Het stijlvolle gebouw past qua architectuur perfect bij de diverse woningen. In en rond het gebouw vind je de activiteiten voor de kinderen, het grote terras en een winkeltje met lokale producten. Verder vind je hier de receptie, cafe, restaurant, buitenterras, indoor speeltuin, bowlingbaan, fiets- en kanoverhuur.

Stoer bij de boer

Stoer bij de boer

Ooit wel eens met een Alpaca of een ezel gewandeld? Bij Landgoed Bourtange kan het. Vanaf het park is er een directe toegang tot ‘Stoer bij de Boer’. Hier vind je een prachtige dierentuin en kun je een mooie wandeling maken met een ezel of alpaca. Voor de kinderen een ervaring die zich zich lang zullen heugen. 

Meer voor kinderen

Bowlingbaan

Bowlingbaan

Weer of geen weer, bowlen is dé sport die iedereen leuk vindt. De uitgebreide en gezellige bowlingbanen op Landgoed Bourtange staan garant voor eideloos speelplezier. Tijdens het spel is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje uit de naastgelegen bar.

Zwembad De Barkhoorn

Zwembad De Barkhoorn

Pal naast de entree van het park vind je het openlucht zwembad De Barkhoorn. Het zwembad is voorzien van een wedstrijdbad met duikplanken, een speciaal bad voor peuters en kinderen en een avontuurlijk recreatief bad met glijbanen. De Barkhoorn is vrij toegankelijk voor recreanten van de Barkhoorn.

Op slechts 7 km van Landgoed Bourtange ligt het subtropische zwembad De Barklage. Ook dit overdekte zwembad is vrij toegankelijk voor gasten van Landgoed Bourtange. Het bad is o.a. uitgerust met een peuterbad, recreatiebad, snelle glijbaan, stroomversnellingen, bruisplaat, tuimelemmersen een whirlpool.

“De gouden driehoek van het Noorden” Duitsland Drenthe Groningen

“De gouden driehoek van het Noorden” Duitsland Drenthe Groningen “De gouden driehoek van het Noorden” Duitsland Drenthe Groningen

Veelgestelde vragen over Landgoed Bourtange

Staat uw vraag / antwoord er niet bij? Laat het ons weten. Wij zullen je vraag dan persoonlijk beantwoorden.

 • Is er een receptie aanwezig op het park? Vakantiepark informatie

  Jazeker. Er is een compleet team aanwezig die zorg draagt voor gastheerschap en de netheid op het park. Ook dragen zij zorg voor technisch onderhoud en de aansturing van de schoonmaak van de woningen. Komt iemand pas laat aan? Geen punt. Alle woningen zijn voorzien van elektronische sloten. Wanneer gasten een overnachting boeken dan ontvangen zij een code in de Landal GreenParks App waarmee ze de woning kunnen openen. Op die manier voorkom je lange wachttijden bij de receptie en hebben onze medewerkers meer tijd om gasten met een vraag echt goed te woord te staan. Dit is een van de punten waarmee we een unieke gastbeleving creëren. Hierdoor zullen gasten graag terug komen voor een nieuw bezoek.

 • Welke voorzieningen zijn er op het park aanwezig? Vakantiepark informatie

  Op het park zijn zowel buiten als binnen voorzieningen. In de buitenruimte kun je denken aan een zwem- en visvijver, speelstrand, speelactiviteiten in het bos van het park, honden speelveld, openlucht zwembad, subtropische zwembad (Op 7 km, vrij toegankelijk voor gasten), fietsverhuur, kanoën, buitenspeeltuin en de kinderboerderij. Binnen vind je het restaurant, receptie en parkwinkel, indoor speelhal en bowlingcentrum.

 • Waar is het park gevestigd? Vakantiepark informatie

  Landal GreenParks is gevestigd aan de Beetserweg 6 in Sellingen onderdeel van de gemeente Westerwolde. Het vakantiepark ligt aan de oostkant in het dorp (het riviertje de Ruiten Aa ligt er tussen). Je loopt dus zo het dorp in voor de boodschappen. Aan de zuidkant van het park ligt een prachtig natuurgebied met vennen, heide en bossen. Dit geldt overigens ook voor de noordkant. Hier bevindt zich een bos waar het kabouterpad en het egeltjesbos te vinden is.

 • Hoe groot is het park? Vakantiepark informatie

  Landgoed Bourtange is totaal 135.000m2 groot en telt 158 ruime kavels.

 • Wat is het Greenkey label? Vakantiepark informatie

  Landal Greenparks is continu bezig met het verduurzamen van alle facetten op de vakantieparken.
  Wanneer een park voldoet aan deze eisen ontvangt het park een Green Key certificering.
  Landal Landgoed Bourtange voldoet aan deze eisen en zal bij de oplevering in het bezit komen van dit certificaat.

 • Wat zijn de laadmogelijkheden voor elektrische auto’s? Vakantiepark informatie

  Op de parkeerplaats zijn ca 26 laadplekken voor het opladen van elektrische auto’s.

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Landgoed Bourtange.

Download de brochure

 

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan
[visual] [visual] [visual] [visual]