Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 25 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Vast rendement op uw investering van zes procent

Lekker in de natuur.
Spelen en ontdekken.

Wat is er fijner dan de hele dag buiten zijn en dan ‘s avonds thuiskomen in een warme, comfortabele vakantiewoning? Voor de kleine avonturiers en ontdekkers is Landgoed Bourtange the place to be. Een prachtige plek waar ze (ook binnen) naar hartelust kunnen klauteren en klimmen. Spelenderwijs leren ze houden van plant en dier.  

Spelen in het bos en water

Spelen in het bos en water

Bij het restaurant kunnen de kleine strijders van alles beleven. De kleintjes kunnen heerlijk spelen en verzinnen fantasiespelletjes. De soldatentent is voorzien van een glijbaan en er zijn veerwipjes, een wipwap en een wielen plateau. Voor de ervaren strijdmakkers is er een uitdagend touwenparcours. De belegeringstoren heeft aan de buitenzijde een uitdagende klimwand en aan de binnenzijde glijstangen. Ook een snelle kabelbaan ontbreekt niet.

Indoor playground

Indoor playground

Voor de binnenspeeltuin hebben we ons laten inspireren door de bijzondere vormgeving van vesting Bourtange. In het ontwerp is een gedeelte van de stad gereconstrueerd. De grachten zorgen voor een scheiding tussen de speelzones. Er is een wal met hierop de bastions. De vesting is enkel bereikbaar via de brug met toegangspoort. Vanaf de bastions kunnen kinderen met de bal-kanonnen schieten op de vijand! Achter de wal begint de bebouwing. Het woonhuis, de kruidenier, de kerk en de smederij vormen het historisch dorpsgezicht. Loop je door dit gevelrijtje dan kom je uit op het marktplein. Buiten de vesting staat het leger gereed voor de aanval. Klim omhoog, en schiet vanuit de belegeringstoren op de vesting of probeer ongezien een stapje dichterbij te komen. Spannend!

Kinderboerderij

Kinderboerderij

Ooit wel eens met een Alpaca of een ezel gewandeld? Bij Landgoed Bourtange kan het! In samenwerking met onze buurman ‘Stoer bij de boer’ is er voor kinderen (en volwassenen) van alles te beleven. 

Trek erop uit met een lieve Alpaca of een eigenwijze ezel. Zo leer je de omgeving nog beter kennen en voel je je een met de natuur. De kinderen kunnen de dieren ook verzorgen op de kinderboerderij en leren zo spelenderwijs veel over wat een boerderij te bieden heeft.

Veelgestelde vragen voor kinderen op het vakantiepark

Staat uw vraag / antwoord er niet bij? Laat het ons weten. Wij zullen je vraag dan persoonlijk beantwoorden.

  • Is er ook aan kinderen gedacht? Faciliteiten voor kinderen op het park

    In fase twee komt er een speciaal kinderdeel. Alle kavels op dit deel van het vakantiepark zijn ingericht voor kinderen. Denk aan bordspellen, een speciale kinderkamer etc. De woningen staan naar elkaar toe gedraaid en in het midden daarvan zijn er speeltoestellen voor kinderen tot 6 jaar. Dit deel is afgescheiden d.m.v. een natuurlijke afscherming zodat onze jongste vakantiegangers niet onbeheerd ergens naar toe kunnen. Op die manier is het veilig, ontmoeten kinderen elkaar in de vertrouwde omgeving van de ouders die op hun beurt ook een onbezorgde vakantie hebben.

  • Welke voorzieningen zijn er op het park aanwezig? Faciliteiten voor kinderen op het park

    Op het park zijn zowel buiten als binnen voorzieningen. In de buitenruimte kun je denken aan een zwem- en visvijver, speelstrand, speelactiviteiten in het bos van het park, honden speelveld, openlucht zwembad, subtropische zwembad (Op 7 km, vrij toegankelijk voor gasten), fietsverhuur, kanoën, buitenspeeltuin en de kinderboerderij. Binnen vind je het restaurant, receptie en parkwinkel, indoor speelhal en bowlingcentrum.

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Landgoed Bourtange.

Download de brochure

 

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan
[visual] [visual] [visual] [visual]