Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 20 juli is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

  • Investeren in woningen of recreatievastgoed Investeren in woningen of recreatievastgoed Investeren in woningen of recreatievastgoed

    Investeren in woningen of recreatievastgoed?

Vast rendement op uw investering van zes procent

Steeds meer investeerders kiezen voor recreatievastgoed

Als je op zoek bent naar een goed rendement op je vermogen kan recreatievastgoed erg interessant zijn. Waar we eerder zagen dat investeerders te vinden waren in de woningmarkt, zien we nu een kentering.

Bekijk de vakantiewoningen

Rendement woningmarkt onder druk

Rendement woningmarkt onder druk

Hoewel de woningprijzen niet meer stijgen is er een aantal factoren die ervoor zorgen de verhuur van appartementen en woningen minder interessant zijn geworden. Veel huizen in de vrije sector vallen vanaf 2024 in de categorie ‘Midden huur’. Dit segment wordt dan, net als de sociale huur, gereguleerd. Op basis van een puntensysteem wordt gekeken in welke categorie de woning valt. Met de hoge aankoopprijs van woningen is het door dit nieuwe stelsel vaak niet rendabel om woningen te verhuren. Daarnaast is er door de krapte op de woningmarkt niet op een voordelige manier aan vastgoed te komen. Een ander nadeel van dit type vastgoed is het gedoe dat erbij komt kijken. Gaat er bijvoorbeeld iets stuk dan ben jij de eerste die gebeld wordt. Daarnaast is tijdelijk leegstand ook funest voor een goed rendement. Om deze redenen is het verhuren van woningen en appartementen niet meer een van de beste manieren om te investeren. We zien dan ook dat beleggers andere wegen zoeken om een goed rendement te behalen. Die hebben ze gevonden in recreatievastgoed. Een degelijk rendement zonder zorgen.

Waarom recreatievastgoed in NL?

Waarom recreatievastgoed in NL?

Nederland is een echt vakantieland geworden. Ieder seizoen willen mensen vakantie vieren in eigen land. De zomers worden steeds mooier door het toenemend aantal zonuren. Het klimaat is zeer geschikt om te genieten van de natuur zonder dat het té heet wordt. Als je een vakantiehuis bezit dat ben je verzekerd van een continue bezetting omdat het hele jaar door mensen gebruik willen maken van een recreatievilla. We zien zelfs een stijging in boekingen ten opzichte van voorgaande jaren. Steeds meer mensen kiezen dus voor vakantie in eigen land. Veel vakantiegangers hebben de schoonheid van Nederland ontdekt en genieten van de prachtige natuur en rijke cultuur. Ook mensen uit Duitsland en België brengen hun vakantie graag door in Nederland. Ook die aantallen stijgen ieder jaar weer.

Kortom, het investeren in recreatievastgoed in Nederland is een goede optie vanwege de toenemende vraag, gunstige locatie, vele bezienswaardigheden, stabiele economie, goede verhuurmogelijkheden en een hoog rendement. 

Nieuw! Landal Landgoed Bourtange

Nieuw! Landal Landgoed Bourtange

Ben je op zoek naar een goed rendement op een prachtige plek? Maak dan kennis met het splinternieuwe park Landal Landgoed Bourtange. Het park ligt in Sellingen dat omringd wordt door wonderschone natuur. Denk aan mooie vergezichten, bossen, vennen en heidegebied. Deze omgeving leent zich uitstekend om te ontdekken per fiets, sup of kano. Al wandelend kun je ook genieten van de rijkdom van dit onontdekte stukje van het land. 

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk rendement. Je kunt zelf kiezen voor een vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar.

Wil je ook zelf gebruik maken van je vakantievilla? Dat kan. In alle gevallen kun je onbeperkt eigen gebruik inboeken op last-minute basis (max. 48 uur voor aankomst). 

Beschikbare kavels

Kom langs op Landgoed Bourtange

Kom langs op Landgoed Bourtange

Heeft Landel Landgoed Bourtange je interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend langs tijdens een van de open dagen. Regelmatig wordt er een open dag georganiseerd op Landal Landgoed Bourtange. Maar pas op! Als je een keer op het park bent geweest is de kans groot dat je hier vaker wil genieten van de prachtige omgeving. De rust, de natuur en alle bezienswaardigheden in de buurt zorgen ervoor dat je helemaal in de vakantiestemming komt. 

Je bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken tijdens een van de open dagen. Daarnaast is er ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Er is ook een aantal demowoningen die je uitgebreid kunt bekijken. Je kunt ook eens rustig in de woning gaan zitten met een boek of magazine om te ervaren wat een woning op Landal Landgoed Bourtange met je doet. Houd de website in de gaten of bel voor een persoonlijke afspraak.

Plan je afspraak

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan