Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 29 juni is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

  • Investeren in Landal recreatie vastgoed Investeren in Landal recreatie vastgoed Investeren in Landal recreatie vastgoed

    Slim investeren in nieuwe
    vakantieparken

Vast rendement op uw investering van zes procent

Onderzoek Landal toont zeer positieve resultaten

Investeren in een nieuwbouw vakantiepark blijft een verstandige keuze, zoals wordt aangetoond door het benchmark onderzoek van Landal GreenParks. De organisatie onderzocht de resultaten van 4 nieuwbouw vakantieparken.

Bekijk de vakantiewoningen

Nieuwe parken renderen snel

Nieuwe parken renderen snel

Met de gestage groei van binnenlandse vakanties tonen de rendementscijfers, gebaseerd op gegevens uit 2022, al vanaf 2024 positieve resultaten. Het is opmerkelijk dat rendementen, die normaal gesproken pas in het derde jaar haalbaar zijn, naar verwachting al in het eerste volledige jaar behaald kunnen worden. Recente onderzoeken van Landal GreenParks naar prognoses en de prestaties van onlangs gerealiseerde parken laten zien dat nieuwe vakantieparken momenteel buitengewoon goed presteren. Deze onderzoeken omvatten analyses van 4 benchmarkparken. Ondanks dat deze parken zich nog in de aanloopperiode bevinden naar het derde (stabiele) operationele jaar, vertonen de huidige resultaten nu al een positieve trend in vergelijking met de voorspelde prognoses voor het derde jaar.

Compenseer de inflatie

Compenseer de inflatie

Begin met inflatie-proof investeren. Bij recreatievastgoed wordt de inflatie gecompenseerd door de prijsindex van de huurprijzen, terwijl er nog steeds een gemiddelde waardeontwikkeling van ongeveer 2% netto per jaar is. Specifiek voor Landal Vakantieparken geldt dat zij jaarlijks de huurprijzen indexeren. Dit betekent dat investeerders in recreatievastgoed bij Landal kunnen profiteren van een rendement dat in lijn blijft met de marktontwikkelingen. Door deze indexering blijft het rendement op recreatievastgoed aantrekkelijk en consistent, waardoor investeerders een solide financieel vooruitzicht behouden. Zeker met de waardeontwikkeling van het vastgoed in het achterhoofd.

Landal ontzorgt

Landal ontzorgt

Het kopen van een vakantiehuis voor verhuur blijft een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid. Ben je op zoek naar een interessante toevoeging aan je beleggingsportefeuille? Door je recreatiewoning volledig te verhuren, kun je maandelijks een zeer goed rendement genereren. Op dit moment wordt de verhuurprognose geschat tussen de 5% en 7%, afhankelijk van het type woning. Als je kiest voor een 2-, 4-, 6- of 8-persoons woning en deze verhuurt, zal de professionele verhuurorganisatie, Landal GreenParks, het beheer en onderhoud volledig op zich nemen. 

Kom langs op Landgoed Bourtange

Kom langs op Landgoed Bourtange

Ben je ook op zoek naar een luxe en duurzame vakantiewoning of -woningen in de prachtige Gouden Driehoek van het Noorden? We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en te helpen bij het vinden van een recreatiewoning die bij je doelstelling past op deze droomlocatie in Sellingen.

Kijk hier voor onze open dagen of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Graag tot ziens op Landal Landgoed Bourtange! 

 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange.

 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan