Inloop Dag Landal Landgoed Bourtange zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 16:00 uur. Bezoek dan ook de Kerstmarkt van Vesting Bourtange!

Vast rendement op uw investering van zes procent

Investeren met een vast rendement van 6%

Als je op zoek bent naar een goed rendement op je vermogen dan is recreatie vastgoed de juiste keuze. Je vakantiewoning op Landgoed Bourtange wordt verhuurd door het gerenommeerde Landal. Zo ben je verzekerd van een uitstekende jaarbezetting en dus een hoog rendement op je investering.

Bekijk de woningtypes

Landal Greenparks

Landal Greenparks

Landal GreenParks is één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa, met een gemiddelde jaarbezetting tot 90%. Het aantal Landal parken is voortdurend in ontwikkeling en groeiend.

Van de ca. 15.000 bungalows zijn er ca. 7.000 in particulier bezit. Door te kiezen voor Landal GreenParks, weet je welk kwaliteitsniveau je kan verwachten. Deze waarborg vergroot de aantrekkingskracht van het recreatiepark. Landal biedt twee aantrekkelijke mogelijkheden om in een vakantiewoning te investeren.

Maak een afspraak

Een vast rendement van 6%

Een vast rendement van 6%

Ben je op zoek naar een goed rendement op een prachtige plek? Maak dan kennis met het splinternieuwe park Landal Landgoed Bourtange. Het park ligt in Sellingen dat omringt wordt door wonderschone natuur. Denk aan mooie vergezichten, bossen, vennen en heidegebied. Deze omgeving leent zich uitstekend om te ontdekken per fiets, sup of kano. Al wandelende kun je ook genieten van de rijkdom van dit onontdekte stukje van het land. 

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk rendement. Je kunt zelf kiezen voor een vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar.

Wil je ook zelf gebruik maken van je vakantievilla? Dat kan. In alle gevallen kun je onbeperkt eigen gebruik inboeken op last-minute basis (max. 48 uur voor aankomst). 

Recreatievastgoed in Nederland

Recreatievastgoed in Nederland

Nederland is een echt vakantieland geworden. Ieder seizoen willen mensen vakantie vieren in eigen land. De zomers worden steeds mooier door het toenemend aantal zonuren. Het klimaat is zeer geschikt om te genieten van de natuur zonder dat het té heet wordt. Als je een vakantiehuis bezit dat ben je verzekerd van een continue bezetting omdat het hele jaar door mensen gebruik willen maken van een recreatievilla. We zien zelfs een stijging in boekingen ten opzichte van voorgaande jaren. Steeds meer mensen kiezen voor vakantie in eigen land. Veel vakantiegangers hebben de schoonheid van Nederland ontdekt en genieten van de prachtige natuur en rijke cultuur. Ook mensen uit Duitsland en België brengen hun vakantie graag door in Nederland. Ook die aantallen stijgen ieder jaar weer.

Kortom, het investeren in recreatievastgoed in Nederland is een goed optie vanwege de toenemende vraag, gunstige locatie, vele bezienswaardigheden, stabiele economie, goede verhuurmogelijkheden en een hoog rendement. 

Kom naar de Inloop Dag op
Landal Landgoed Bourtange

Zaterdag 9 december van 11:00 uur tot 16:00 uur
Op 16 december is er nog een speciale kerstmarkt inloop dag

Op zaterdag 9 december 2023 organiseren wij een Inloop dag op Landal Landgoed Bourtange. Je bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen.

Combineer uw bezoek met de sfeervolle Kerstmarkt van Vesting Bourtange! Klik hier voor meer informatie of vraag ons even voor een goede invulling. Speciaal daarvoor hebben we inloopdagen op 9 december én op 16 december. Maak zo kennis met de fijne sfeer en mooie omgeving van Landal Landgoed Bourtange!

Adres: Beetserweg 6, Sellingen (bekijk hier de route)

Nieuws!

Investeren met een vast rendement van 6%

Landal Landgoed Bourtange magazine #1

Hartelijk welkom bij de eerste editie van ons Landal Landgoed Bourtange magazine, dat we met trots vier keer per jaar zullen uitgeven! In dit magazine nemen we u mee naar alles wat Landal Landgoed Bourtange en omgeving te bieden heeft, waar u echte authentieke parels zult ontdekken.

Lees verder >
Investeren met een vast rendement van 6%

Bosrijke gebieden meest in trek

De economische waarde van natuurtoerisme is berekend op basis van de uitgaven die mensen doen voor deze activiteiten, zoals reis- en verblijfskosten. Uit de gegevens blijkt dat met name recreatieve activiteiten in bossen en open natuurgebieden zoals heide en graslanden zeer populair zijn.

Lees verder >
Investeren met een vast rendement van 6%

Montmartre in schilderachtig Sellingen

Het kunstfestival Montmartre Sellingen bracht een vleugje Parijs naar het pittoreske dorp Sellingen, op steenworp afstand van Landal Landgoed Bourtange. Gedurende het evenement konden bezoekers genieten van de Franse ambiance, terwijl ze tussen de ruim 100 kraampjes met kunst rondwandelden.

Lees verder >
 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange. 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan
[Visual] [Visual] [Visual] [Visual]