Lijkt het je leuk om het Landal Landgoed Bourtange te bezichtigen? Op 4 mei is er weer een open dag. Plan hier je afspraak Wij hebben er zin in! 

Vast rendement op uw investering van zes procent

Investeer in een vakantiewoning met 6% vast rendement

Als je op zoek bent naar een goed rendement op je vermogen dan is recreatie vastgoed de juiste keuze. Je vakantiewoning op Landgoed Bourtange wordt verhuurd door het gerenommeerde Landal. Zo ben je verzekerd van een uitstekende jaarbezetting en dus een hoog rendement op je investering.

Bekijk de woningtypes

Landal Greenparks

Landal Greenparks

Landal GreenParks is één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa, met een gemiddelde jaarbezetting tot 90%. Het aantal Landal parken is voortdurend in ontwikkeling en groeiend.

Van de ca. 15.000 bungalows zijn er ca. 7.000 in particulier bezit. Door te kiezen voor Landal GreenParks, weet je welk kwaliteitsniveau je kan verwachten. Deze waarborg vergroot de aantrekkingskracht van het recreatiepark. Landal biedt twee aantrekkelijke mogelijkheden om in een vakantiewoning te investeren.

Maak een afspraak

Een vast rendement van 6%

Een vast rendement van 6%

Ben je op zoek naar een goed rendement op een prachtige plek? Maak dan kennis met het splinternieuwe park Landal Landgoed Bourtange. Het park ligt in Sellingen dat omringt wordt door wonderschone natuur. Denk aan mooie vergezichten, bossen, vennen en heidegebied. Deze omgeving leent zich uitstekend om te ontdekken per fiets, sup of kano. Al wandelende kun je ook genieten van de rijkdom van dit onontdekte stukje van het land. 

Landal Landgoed Bourtange biedt je een aantrekkelijk rendement. Je kunt zelf kiezen voor een vast of variabel rendement op jouw investering. Het vaste rendement bedraagt maar liefst 6% netto gedurende 5 jaar.

Wil je ook zelf gebruik maken van je vakantievilla? Dat kan. In alle gevallen kun je onbeperkt eigen gebruik inboeken op last-minute basis (max. 48 uur voor aankomst). 

Recreatievastgoed in Nederland

Recreatievastgoed in Nederland

Nederland is een echt vakantieland geworden. Ieder seizoen willen mensen vakantie vieren in eigen land. De zomers worden steeds mooier door het toenemend aantal zonuren. Het klimaat is zeer geschikt om te genieten van de natuur zonder dat het té heet wordt. Als je een vakantiehuis bezit dat ben je verzekerd van een continue bezetting omdat het hele jaar door mensen gebruik willen maken van een recreatievilla. We zien zelfs een stijging in boekingen ten opzichte van voorgaande jaren. Steeds meer mensen kiezen voor vakantie in eigen land. Veel vakantiegangers hebben de schoonheid van Nederland ontdekt en genieten van de prachtige natuur en rijke cultuur. Ook mensen uit Duitsland en België brengen hun vakantie graag door in Nederland. Ook die aantallen stijgen ieder jaar weer.

Kortom, het investeren in recreatievastgoed in Nederland is een goed optie vanwege de toenemende vraag, gunstige locatie, vele bezienswaardigheden, stabiele economie, goede verhuurmogelijkheden en een hoog rendement. 

Kom naar de Open Dag op
Landal Landgoed Bourtange

Zaterdag 4 mei van 11:00 uur tot 16:00 uur

Op zaterdag 4 mei 2024 organiseren wij een open dag op Landal Landgoed Bourtange. Je bent van harte welkom om het park en de locatie te komen bekijken. Daarnaast is er uiteraard ruimte en tijd om al je vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Maak zo kennis met de fijne sfeer en mooie omgeving van Landal Landgoed Bourtange!

Adres: Beetserweg 6, Sellingen (bekijk hier de route)

Nieuws!

Investeer in een vakantiewoning met 6% vast rendement

Landal Landgoed Bourtange magazine #4

De (lente)editie van ons Landal Landgoed Bourtange magazine staat voor u klaar! Boordevol verhalen, activiteiten en handige tips! Graag laten we u kennis maken met het mooie leven in en rondom Landal Landgoed Bourtange. U leest waar u het echte en authentieke van Sellingen en Bourtange kunt ontdekken. We delen graag deze lokale tips en bijzondere plekken om u te inspireren tijdens uw verblijf in onze regio.

Lees verder >
Investeer in een vakantiewoning met 6% vast rendement

Vakantiewoningen fase 1 zijn geplaatst

Fantastisch nieuws! Afgelopen week zijn de eerste woningen geplaatst op Landal Landgoed Bourtange.

Lees verder >
Investeer in een vakantiewoning met 6% vast rendement

Landal Landgoed Bourtange magazine #3

Onze (winter)editie van het Landal Landgoed Bourtange magazine staat klaar met daarin verhalen, activiteiten en handige tips! In dit magazine laten we u kennis maken met het mooie leven wat Landal Landgoed Bourtange en omgeving te bieden heeft, waar u het echte en authentieke Sellingen en Vesting Bourtange kunt ontdekken.

Lees verder >
 

Vraag de brochure aan

Kom helemaal in de sfeer van dit prachtige park. Lees alles over de mogelijkheden van investeren in Langoed Bourtange. 

Download de brochure

Vraag de brochure aan Vraag de brochure aan
[Visual] [Visual] [Visual] [Visual]